Home » » Diskaun 70% Menjadi Priority Dealer Berakhir 31 Disember 2013

Diskaun 70% Menjadi Priority Dealer Berakhir 31 Disember 2013

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Dividen dan bonus ASB baru sahaja diumumkan 2 hari lepas. Mulai minggu depan, pelabur tidak boleh mengeluarkan wang ASB masing-masing bagi membolehkan pengiraan dividen dan bonus dijalankan.
Harga emas pula drop selepas keputusan Federal Reserve USA untuk meneruskan tapering sebanyak usd10b daripada usd85b bermula Januari 2014. Maka, peluang harga rendah ini tidak sepatutnya saudara dan saudari lepaskan!

LAGI BERITA BAIK DARI PUBLIC GOLD!

Jika anda ingin membeli emas untuk mengambil peluang promosi Gold Rush Disember(Beli 250g kombinasi mana-mana emas PG seberat 250g untuk layak menjadi Priority Dealer) tetapi ingin membayar menggunakan wang ASB, anda boleh lock dahulu pembelian 250g gold dengan menghantar NAMA PENUH, HP, EMAIL & LOKASI anda ke 0198899467 (sms atau whatsapp) dengan segera. Bayaran boleh dibuat kemudian samada secara Easy Payment Purchase (EPP) atau fullpayment.

1. Fullpayment
Jika anda lock 250g goldbar atau mana-mana kombinasi emas Public Gold sehingga mencecah 250g untuk fullpayment menggunakan duit ASB selepas pengiraan dividen dan bonus, anda perlu membayar 10% daripada nilai belian dahulu sebagai deposit. Selebihnya boleh dibayar kemudian.

2. Easy Payment Purchase
Jika anda lock 250g goldbar atau mana-mana kombinasi emas Public Gold sehingga mencecah 250g untuk easy payment purchase, anda boleh lock dahulu pada bila-bila masa sehingga 31 Disember 2013 dan bayaran pertamanya boleh dibuat sebaik sahaja ASB beroperasi seperti biasa nanti.


Untuk menjadi Priority Dealer, kalau tiada promosi anda perlu membuat belian berjumlah RM100k dalam satu resit. Tapi bulan disember 2013 ini, jika anda membeli 250g iaitu berharga RM33,791 pada hujung minggu ini, anda terus layak untuk bergelar Priority Dealer. Ini adalah seolah-olah diskaun hampir 70%. Priority Dealer akan mendapat komisen 1.5% daripada setiap beliannya dan mendapat 0.5% daripada setiap jualannya. PD juga akan memiliki KEDAI EMAS online yang beroperasi sepanjang 24 jam sehari, 365 hari setahun di seluruh Malaysia dan Singapura.


Easy Payment Purchase, EPP, anda boleh lock sekarang dan bayar sebanyak 4 kali. Selepas bayaran kali ke empat seperti dalam jadual di atas anda boleh collect emas anda di cawangan yang sudah dipilih di seluruh Malaysia. Untuk belian 250g anda layak menjadi Priority Dealer juga.

*Walau bagaimanapun, jika modal anda tidak mencapai seperti tadi, anda boleh juga membuat EPP untuk membeli 1 dinar. Bayarannya cuma RM140+ sebulan. Pada bulan ke 4 anda sudah memiliki 1 dinar pertama anda!

Hubungi saya untuk pencerahan,

Haryati Mohd Sarkawi
Master Dealer PG014952
019-8899467 (boleh whatsapp)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger