Home » » Promosi Sempena Hari Raya Aidiladha

Promosi Sempena Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Selamat Hari Raya Aidiladha. Jika mampu, mari kita sama2 rebut peluang untuk mendapat pahala special setahun sekali sahaja ini dengan melakukan ibadah korban. Kalau anda masih tercari2 di mana saluran untuk ibadah ini saya cadangkan anda menggunakan perkhidmatan EZ Qurban ataupun Qurban 4Life oleh muslimaidasia.com.

Bagi saya dan suami Alhamdulillah kami telah peruntukan qurban kami pada minggu lepas. Alhamdulillah,  tahun ini kami mampu mempertingkatkan jumlah qurban kami. Alhamdulillah.  Rezeki yang Allah anugerah kan kepada kami sekeluarga semakin bertambah. Hidup semakin bahagia. Alhamdulillah.  Semoga rakan pembaca pun begitu juga. 

Sempena bulan istimewa ini Public Gold melancarkan promosi istimewa sebulan. Setiap belian mana2 kombinasi 100g goldbar bunga emas akan melayakkan anda menjadi dealer Public Gold. Belian ini boleh dibuat secara fullpayment ataupun easy payment purchase (epp).  Jika berminat untuk membeli emas or perak PG, segera hubungi saya di 0198899467.

Harga emas 1 dinar pagi ini sekitar rm588. Harga drop berbanding bulan lepas, 1 dinar pernah mencecah rm656. Jika mampu membayar rm150 sebulan, belilah 1 dinar secara epp. Dalam masa 4 bulan anda akan dapat 4.25g emas 916 iaitu 1 dinar. Jika anda menggunakan perkhidmatan ini secara berterusan, insyaAllah dlm masa setahun anda akan dapat sekurang2nya 3 keping 1 dinar. Wallahu a'lam.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger