Home » » Harga Emas Drop Lagi! September 2013!

Harga Emas Drop Lagi! September 2013!

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah. It's Friday again. Penghulu segala hari. Semoga amalan kita hari ini lebih berkat. Semoga MURAH rezeki kesihatan, rezeki masa, rezeki ilmu, rezeki harta kita.

Jika rezeki kami masih di langit diturunkanlah Ya Allah. Jika rezeki kami di muka bumi keluarkanlah Ya Allah. Jika rezeki kami jauh dekatkanlah. Jika rezeki kami sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah...

Semoga aset dunia dan aset akhirat kita dan keluarga bertambah. Semoga Allah gerakkan hati kita untuk mengambil tindakan yang tepat pada masa yang tepat. Semoga segala tindakan kita mampu mendekatkan kita ke jalanNya. Amiin Ya Rabb!


*harga emas turun lagi dan sudah berjaya memecah tembok usd1320. Jika kawan2 masih dilema, cadangan saya ambik wuduk, kerjakan solat istikharoh. Itulah yang terbaik. Sesungguhnya semua harta yang kita milikki sekarang, bukanlah hak milik mutlak kita. Kita hanya menguruskannya. Maka uruskanlah dengan cara terbaik dan sentiasa ingat untuk berkongsi hasilnya dengan community. InsyaAllah, Allah akan gantikan dengan rezeki yang lebih melimpah ruah! Yakinlah.

Untuk harga emas terkini, klik di sini:
https://publicgold.com.my/referral/PG014952/165121

Untuk cara mendaftar sebagai pelanggan Public Gold secara percuma, klik di sini:

Untuk cara beli dan lock harga emas online:

Bulan September ini ada promosi. Beli mana-mana produk emas 916 iaitu PRODUK DINAR, I-SERIES berjumlah RM15k dalam 1 resit, anda layak menjadi dealer Public Gold. 

Untuk pencerahan tentang emas dan perak, hubungi saya. 
InsyaAllah saya bantu dan terangkan ilmunya free of charge :)

Haryati Mohd Sarkawi
Master Dealer PG014952
0198899467 (whatsapp n sms)
www.CikguEmas.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger