Home » » Ramadhan 25dinar Offer Menjadi Dealer

Ramadhan 25dinar Offer Menjadi Dealer

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Bulan Julai ini sempena menyambut Ramadhan, Public Gold mengadakan promosi Beli 25 dinar layak automatik menjadi dealer. Anda boleh beli mana-mana kombinasi dinar yang penting minimumnya ialah 25 dinar untuk melayakkan anda mendapat komisen 1% sebagai dealer.

Sila klik dan mendaftar sebagai pelanggan Public Gold secara percuma di link ini:
https://publicgold.com.my/referral/PG014952/165121


Saya menggalakkan anda membeli kombinasi 2 keping 10 dinar dan 1 keping 5 dinar untuk layak menjadi dealer. Kenapa bukan 25 keping 1 dinar? 
Jawapannya ialah spread untuk 10 dinar dan 5 dinar adalah lebih kecil berbanding 1 dinar. Lebih kecil spread lebih cepat anda untung dan lebih banyak anda untung.


Untuk layak menjadi dealer selalunya pelanggan perlu membeli item Public Gold sebanyak RM20k dalam satu resit. Tapi dengan offer 25 dinar ini, anda spend sekitar RM14k sahaja. Boleh buat easy payment lagi. Bayar 4 kali dalam masa 4 bulan!

Hubungi saya segera sms/whatsapp/call/email,
Haryati Mohd Sarkawi
019-8899467
cgharyati@gmail.com 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger