Home » » Seminar Emas Pelaburan Public Gold Bulan Jun 2013

Seminar Emas Pelaburan Public Gold Bulan Jun 2013

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Setiap bulan Public Gold akan mengadakan seminar untuk mendidik masyarat tentang kepentingan menyimpan emas dan menjadikan emas dan perak sebagai salah satu portfolio pelaburan anda. Saya sendiri merupakan speaker rasmi untuk Public Gold Branch Kuching, Sarawak. Apa faedah datang ke seminar ini?

First sekali, seminar ini adalah lebih kepada education mengenai  Asas Simpanan Emas dan Perak Fizikal. Selepas menghadiri seminar ini, anda akan lebih jelas tentang kepentingan memiliki emas dan perak fizikal berbanding dengan buku / passbook gold/silver seperti yang ditawarkan di institusi kewangan. Anda juga akan didedahkan tentang keuntungan lumayan apabila menyimpan emas serta teknik-teknik manipulasi harga emas bagi mendapat lebih keuntungan jangka sederhana.

Berikut adalah jadual rasmi seminar saya pada bulan ini. Kedua-dua nya diadakan pada sebelah malam. Sebelah siang termasuk hari Sabtu pada pertengahan tahun seperti ini selain daripada tugas profesional di sekolah dan di jabatan sebagai Guru Cemerlang Fizik, saya juga agak sibuk dengan aktiviti latih tubi kelas tambahan serta seminar di sekolah lain di sekitar Kuching, insya Allah.

Jumpa anda di sana pada 21 & 28 Jun 2013, insya Allah. 
Kalau boleh whatsapp/sms saya dahulu untuk book tempat ok.

Di website Public Gold, tuan-tuan boleh juga mendapatkan tarikh dan tempat  dan seterusnya menghadiri seminar yang diadakan oleh rakan dealer saya yang lain di seluruh Malaysia. 


Berikut pula adalah semua Jadual dan Tarikh seminar PG di seluruh Malaysia. Semua seminar ini adalah percuma. Oppss...melainkan NDO (New Dealer Orientation). Jika tuan-tuan menghadiri seminar ini, jika ingin saya menjadi introducer, jangan lupa tuliskan nama saya dan kod saya (HARYATI BINTI MOHD SARKAWI - PG014952) di semua dokumen yang diberikan. Dengan itu, saya akan dilantik secara rasminya menjadi introducer tuan dan saya akan bertanggungjawab untuk membimbing tuan dalam pelaburan emas PG ini, insya Allah.


Mungkin lokasi saya jauh daripada lokasi tuan-tuan dan puan-puan, tapi realitinya dalam dunia tanpa sempadan ini jarak bukanlah pemisah. Ada juga yang lokasinya dekat tetapi rasa macam jauh kan :) Apapun melantik introducer atau mentor ini adalah hak tuan-tuan dan puan-puan. Untuk berjaya, pastinya tuan-tuan memerlukan mentor yang aktif dan sentiasa update tuan-tuan tentang perkembangan semasa dan apakah pilihan tidakan yang tuan-tuan boleh buat untuk memaksimumkan keuntungan. Setakat ini, alhamdulillah sudah ada dealer-dealer 'maya' saya di seluruh Malaysia dan Brunei Darussalam yang berjaya. Alhamdulillah...

Emas, emas juga, saya sedia menjadi mentor anda, 
semoga kita sama-sama berjaya. Aamiin...
Haryati Mohd Sarkawi
Master Dealer PG014952
H/p : 019-8899467
Email: cgharyati@gmail.com

Jika nekad menjadikan saya introducer, please sms/whatsapp/email saya untuk 
claim cenderahati CikguEmas.com
Jazakallahu Khairan Kasira
(Semoga Allah swt ganjarkan kepada kamu kebaikan sebanyak-banyaknya)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger