Home » » Harga emas & perak "Patut Beli"!

Harga emas & perak "Patut Beli"!

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Post saya pagi ini simple sahaja. Ini adalah graf emas sejak Disember 2012. Perhatikan harganya sudah menurun agak jauh. Pergerakan turun harga emas adalah pergerakan yang biasa. Setiap harga yang menurun akan diikuti dengan harga menaik. Minggu ini kitco survey meramalkan harga akan mula menaik. Jika anda belum bermula, elok beli walaupun setakat 1 dinar ataupun 10 dirham. Kalau betul harga naik, anda tidak akan kesal sebab sempat membeli. Jika harga turun sekalipun, anda boleh restock lagi.


Posisi Harga Emas ketika ini berada dalam keadaan "Patut Beli". Harga Emas sebenarnya telah berada di posisi TERENDAH sama seperti tahun 2010. Maka, bolehlah dikatakan risiko kerugian atau harga turun lebih rendah adalah sangat kecil.


Usah ragu-ragu kerana sesungguhnya pelaburan emas tetap akan menguntungkan untuk jangka panjang.

Hubungi saya,

HARYATI MOHD SARKAWI
Master Dealer PG014952
Hp: 019-8899467
email: cgharyati@gmail.com


KLIK DI SINI:

1. Untuk Video Youtube CikguEmas.com
2. Untuk Update Harga Emas Semasa

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger