Home » » Public Gold Tai Fook Series

Public Gold Tai Fook Series

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

Salam Maal Hijrah 1438H. Semoga setiap hari yang kita lalui penuh dengan 'hijrah' ke arah kebaikan hidup di dunia dan di akhirat. Semoga kita sama-sama istiqamah dalam segala amal kebaikan yang kita lalukan. Amin.

Maal Hijrah tahun ini Public Gold sambut dengan pelancaran produk terkini, Public Gold Tai Fook Series.  Tai Fook bermaksud "Kemakmuran Yang Unggul". Emas 999.9 mempunyai ukiran naga yang amat sesuai dijadikan cenderahati perkahwinan, hadiah ulangtahun perkahwinan, hadiah anak lulus peperiksaan pun boleh...Tai Fook Series ini boleh didapati dalam 20g, 50g dan 100g. Harganya sudah ada dalam web. Spread untuk semua 20g, 50g dan 100g Tai Fook Series ini cuma 8% sahaja jika nak dibandingkan produk lain yang mempunyai corak hampir serupa.

Untuk membeli, sms /whatapps/email saya.
019-8899467
cgharyati@gmail.com


Harga hari ini...yang menariknya Spread semua Tai Fook Series ini ialah 8%


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger