Home » » Teknik Penilaian Ketulenan Emas & Perak

Teknik Penilaian Ketulenan Emas & Perak"Di antara Kelebihan produk Emas Public Gold adalah ianya dianalisis secara berperingkat dan disahkan ketulenannya sebelum ia diproses menjadi produk akhir untuk dipasarkan, kaedah ini juga dikenali sebagai "bulk analysis".

Produk Public Gold juga amat istimewa dan sukar dipalsukan kerana ia mempunyai DNA khusus yang boleh dikenalpasti melalui warnanya. Warna Emas Public Gold berbeza dengan produk keluaran lain kerana ia dihasilkan oleh pakar yang sangat berpengalaman yang hanya menghasilkan produk untuk Public Gold sahaja, beliau tidak menghasilkan produk untuk penjual lain".

- Antara petikan yang disampaikan oleh En Abdul Shukor Anuar, Malaysian Independent Certified Assayer di Public Gold Leadership Seminar @ Crown Plaza Hotel
Credit to:  www.pelaburjutawan.com -


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger