Home » , » Public Gold Safe Deposit Facility

Public Gold Safe Deposit Facility

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua… 
Baru sebentar tadi potential buyer, insyaAllah akan jadi potential dealer saya bertanyakan tentang kemudahan menyimpan emas yang disediakan oleh Public Gold. Maka, hari ni kita berkongsi maklumat tentang kemudahan yang ditawarkan oleh anak syarikat Public Gold iaitu Public Safe. Semua perkhidmatan ini adalah bertujuan untuk memudahkan anda yang ingin membuat pelaburan emas. 
Bagi kebanyakan orang, perkara pertama yang mereka risau membeli emas adalah - Mana nak simpan dengan selamat?
Dengan adanya Public Gold insya-allah masalah tersebut dapat diatasi..
Public Safe menawarkan perkhidmatan menyimpan emas yang telah dibeli oleh para pelanggan Public Gold. Di Kuching boleh simpan di PG Branch Kuching!
Bagi cawangan Public Gold di Kuching, keselamatan adalah lebih terjamin kerana berada betul-betul di atas MAYBANK. Maka security system menjadi triple layer dan meyakinkan.
Sebenarnya, ada banyak pilihan untuk membuat simpanan emas, tetapi Public Safe menawarkan kadar yang lebih murah, eksklusif untuk para pelanggan Public Gold.
Public Safe hanya mengenakan caj sebanyak 0.5% dari nilai emas anda sebagai caj simpananMinimum caj setahun adalah RM20.
Jika emas yang disimpan itu diambil semula sebelum sampai tempoh setahun, tiada pulangan bayaran akan diberikan.
Pelanggan tidak perlu pening kepala memikirkan tempat untuk menyimpan emas… Jadi, simpan di Public Safe adalah lebih selamat.. Boleh lihat laman Public Safe di SINI
Sekarang para pelanggan tidak perlu lagi memikirkan tempat simpanan emas yang dibeli, apa yang perlu dilakukan, beli emas, simpan di Public Safe… Mudah…semua urusan hanya perlu dilakukan melalui Public Gold sahaja… Sangat mudah…
Guaranteed: 1 to 1 replacement (andaikata emas hilang dari simpanan)


Edited from publicgoldsarawak.com
  • Cikgu Haryati Mohd Sarkawi
  • Authorised Priority Dealer  (PG014952)
  • H/P: 019-8899467
  • Email: cgharyati@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger