Home » » Alert! Tambah stok emas sementara harga drop!

Alert! Tambah stok emas sementara harga drop!

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,


Wah! Malam nie mata segar saje. Apa tidaknya harga sedang sangat cantek....Kalau siang tadi 1 dinar mencecah RM730 sekeping. Sekarang dah RM702...Anda sungguh beruntung jika sedar tentang pergerakan harga emas ini. Sejujurnya sejak menjadi Priority Dealer Public Gold, hampir setiap hari saya akan monitor harga emas. Sudah menjadi rutin untuk saya ke website www.publicgold.com.my sekurang-kurangnya 3 kali sehari untuk memantau harga emas. Ada masa saya akan menggunakan perisian MetaTrader 4 untuk melihat pergerakan harga emas.


Saya pun dalam sejam ini sibuk 'mengunci' / tolong lock kan harga emas untuk kawan-kawan serta online customer yang sudah mula approach saya sebelum ini. So jika anda berminat untuk membeli emas / perak Public Gold sila hubungi saya. Nyatakan nama penuh, ic, no tel, email dan produk yang anda target. Jika kebetulan harga emas drop lagi, insyaAllah saya boleh bantu untuk sms anda walau di mana anda berada :) 
Harga emas turun daripada USD1610/oz ke USD1572.90...penurunan sebanyak 33.90 mata!

Silver pun sama! 10 dirham mampu milik, hanya RM114.

Sebenarnya tidak kisah bila anda beli emas,anda tetap untung jika membeli emas tulen yang mempunyai spread yang rendah. Emas Public Gold memang pilihan untuk pelabur yang bijak. Saya sedang mencipta pengalaman sendiri dalam pelaburan ini. Jom, join saya agar kita sama-sama mampu mengekalkan nilai 'gaji' yang kita simpan untuk masa depan pendidikan anak-anak kita. Tukarkan 'gaji' anda ke bentuk emas agar ianya tidak dirompak oleh INFLASI! 

Kenaikan harga emas setahun roughly memang melebihi 15%. Tak nampak? Senang cerita bagi setiap 1 gram, harga emas akan naik lebih kurang RM30 setahun. Ulang suara: "RM30/gram setahun"
Kalau anda membeli 10g emas, harga semasa sekarang ialah RM1733....Mengikut sejarah jika harga naik RM30/gram setahun, untuk pelaburan anda sebanyak RM1733 tadi, insyaAllah anda akan untung rm300 tahun depan....Wah! Banyak tu! Masih tak percaya? Well, pictures explain more than word. Perhatikan printscreen harga emas semasa di laman web rasmi www.publicgold.com.my berikut...

Printscreen harga emas ini saya copy daripada laman web www.publicgoldsarawak.com. Terimakasih kepada adminnya, En Hafizul Hakim yang banyak membantu saya dalam pelaburan ini. Semoga beliau terus cemerlang kerana tidak jemu tag artikel tentang emas di wall facebook saya :)


Ayuh! Sertai saya dengan mendaftar sebagai pelanggan...


"Jika hari ini anda adalah pelanggan saya, 
tidak mustahil suatu hari nanti anda akan menjadi Normal Dealer...
Jika hari ini anda adalah Normal Dealer
tidak mustahil suatu hari nanti anda akan menjadi Priority Dealer...
 Jika hari ini anda adalah Priority Dealer
tidak mustahil suatu hari nanti anda akan menjadi Master Dealer...
Percayalah,
sesungguhnya perjalanan daripada seorang pelanggan biasa ke Master Dealer sentiasa dimulai dengan ilmu yang bermanfaat
Sesungguhnya,
ilmu bermanfaat itu boleh digali dan dicari di CIKGU EMAS.COM, insyaAllah!"

Ikhlas Berkongsi Ilmu,
Haryati Mohd Sarkawi
Authorised Priority Dealer PG014952/A9873
cgharyati@gmail.com
019-8899467

1 comments:

ct byezura said...

BETOL BETOL BETOL... SESUNGGUHNYA kami warga PUBLIC GOLD bukan mencari pangkat dan komisen semata-mata tetapi ILMU yg DIMANFAATKAN utk bekalan ke SANA......=) .:kembali ke dinar:..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger