Home » , , , , » Transform Gaji Anda Kepada Emas!

Transform Gaji Anda Kepada Emas!

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,


25 April 2012...hari bahagia penjawat awam...hari gaji :)
Alhamdulillah penat lelah usaha selama 1 bulan ini telah terbayar akhirnya...Slip gaji bulan ini lebih special sebab ada tunggakan. Saya sebagai rakan yang prihatin, ingin menasihatkan rakan-rakan agar mula membeli emas dan menjadikannya satu portfolio pelaburan dan pendapatan pasif anda...


Sejak bulan April 2012 harga emas adalah pada paras rendah. Grafnya mencecah garisan support iaitu waktu terbaik untuk menambah stok emas. Hari ini hari gaji, harganya memang memihak kepada kita yang ingin melabur. Ada rakan saya yang mulai risau bila harga emas mula drop seperti ini. Tetapi saya sangat yakin, sedikit masa lagi harganya akan mendadak naik.


Apa buktinya?


Jom kita lihat graf  yang saya konsi dari website http://www.hargaemas.com.my
Perhatikan patternnya...Perasan tak sekarang harga emas berada di garisan mendatar warna biru?
Perhatikan juga sejarah garisan warna biru ini.
Perasan tak selepas garisan biru ada pulak garisan hijau?
Haa....ini menunjukkan tak lama lagi harga emas akan naik dengan kecerunan yang tinggi.
Jom bertidak sekarang. Sayang duit tunggakan anda. Tukarkan ia dalam bentuk emas. Bila harga dah naik nanti, jualkan dan belilah apa yang rakan2 nak...Control sabar anda untuk kehendak seperti handphone, tv plasma dan lain-lain...Sesungguhnyamembazir itu iaitu sifat syaitan...semoga kita dijauhkan...


Graf turun naik harga emas sejak tahun 2000-2012Keratan suratkhabar Berita Harian pada 17 Januari 2012 yang lalu...Jelas menunjukkan ramai percaya, harga emas akan naik tidak lama lagi :)


100g PG gold bar beserta sijil yang mempunyai nombor siri yang sama seperti pada gold bar...

Jika berminat, sila hubungi saya untuk lock emas pertama anda. Saya sedia memberi khidmat nasihat dengan ikhlas. Semoga kita sama-sama tergolong dalam golongan yang beruntung :)

Haryati Mohd Sarkawi
Authorized Priority Dealer A9873
019-8899467 / 019-8868494
cgharyati@gmail.com
Facebook: Haryati Mohd Sarkawi0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Doa Solat Sunat Duha

"Ya Allah, sesungguhnya waktu duha itu waktu duhaMu, kecantikannya kecantikanMu, keindahannya keindahanMu, kekuatannya kekuatanMu, kekuasaannya kekuasaanMu, perlindungannya perlindunganMu.

Ya Allah. jika rezekiku masih di langit, turunkanlah; jika rezekiku di perut bumi, keluarkanlah, jika rezekiku haram, sucikanlah, jika rezekiku sukar, permudahkanlah, jika rezekiku jauh, dekatlah...

Limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh."
*Marilah kita sama-sama mengerjakan Solat Duha, sesungguhnya fadhilat solat ini ialah pintu rezeki kita akan terbuka luas, insyaAllah.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. CikguEmas.Com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger